Eerstelijnsbijstand

Dikwijls vinden ondernemers de drempel om een advocaat te raadplegen te groot, wanneer ze maar een kleine interventie verwachten. Ze vrezen dat ze een hoge factuur aan erelonen en dossierkosten toegestuurd krijgen. Alis Advocaten heeft daarop ingespeeld door een service te ontwikkelen waarbij u als ondernemer onmiddellijk telefonisch advies kan inwinnen.

Ook wanneer u uw juridische rechterhand slechts nodig heeft voor een kleine interventie, kan u bij Alis Advocaten terecht. Zonder een dossier te openen, staan wij onze cliƫnten bij met ad hoc advies, mondeling of schriftelijk. Ook wanneer we onze tussenkomst kunnen beperken tot de opmaak van een enkele brief of een enkel telefoongesprek, kunnen wij snel ageren zonder een afzonderlijk dossier te openen. U spaart daarmee niet alleen een dossierkost uit, u kan op deze manier zeer snel hulp krijgen bij niet-dossiergebonden vragen of problemen.

In een abonnementsformule is deze service nog voordeliger. Contacteer

Onze experten

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer